قيوم دوست نزديک

عضو شده در: 30 Dec 2007 پست: 40
|
تاريخ: يكشنبه Dec 30, 2007 8:13 am عنوان: پخش سريال شکرانه در تاجيکستان |
|
|
پخش سریال شکرانه در تاجیکستان
این هفته سریال "شکرانه" که از 30 قسمت عبارت است، در تلویزیون دولتی تاجیکستان به نمایش درآمد. این فیلم را چند ماه پیش منصور سهراب پور، تهیه کننده ایرانی در دوشنبه فیلمبرداری کرد.
چندی از هنرپیشه های تاجیک در این فیلم نقش آفریدند. از جمله مصاحبه ای که بی بی سی با هنرپیشه نقش اول این فیلم انجام داد، قسمت هایی از این مصاحبه را می خوانیم.
شفا: " قبل از همه ماه مبارک رمضان را بر کلیه مسلمانان عالم تبریک می گویم و از درگاه یزدان پاک برای همگی قلب پر از مهر و روح بی شکست را طلبگار هستم."
سوال - "شفا خانم، در مورد آن که چگونه برای اجرای قهرمان اصلی فیلم "شکرانه" پذیرفته شدی، بگو."
شفا: "یک روز یکی از دوستان مادرم که در گذشته هنرپیشه تئاتر بوده، به خانه تلفن کرد و پیشنهادی را برایم کرد. من اصلا نمی خواستم نه در فیلم و نه در جای دیگر نقش بازی کنم، چون فکر می کردم که از عهده این کار بر نخواهم آمد.
با درخواست زیاد مادرم رفتم نزد کارگردان فیلم، آقای سهراب پور و چند صحنه کوچکی هم اجرا کردم و بعدش آنها رفتند ایران و پس از چند هفته برایم زنگ زدند و گفتند که "شما را تبریک می گوییم، برای نقش اول شما پذیرفته شدید."
بعد مادرم زیاد با من کار کرد که نقش این قهرمان را خوب بازی کنم. و هیات تهیه فیلم هیات خوبی بود، از جمله پوریا که نقش حامد را در این فیلم اجرا می کرد، مشورت می داد و همیشه آماده بود که هر لحظه به من کمک کند.
سیید سلطانی که تهیه کننده فیلم بودند، برای من قوت دل بودند و من که تجربه در فیلم نقش آفریدن را نداشتم، همیشه در بر من بودند.
بعدا هنرپیشه های موفق کشور ما نیز در این فیلم نقش آفریدند، مثل استاد حبیب الله عبدالرزاقف، شیرعلی عبدالقیسف و همبازی من نیک قدم که صحنه های زیادی داشتیم با هم و شهرت، شاید بازی موفقانه آنها بود که من توانستم در مقابل آنها بازی کنم."
سوال -- "از آن کاری که انجام دادی، یعنی اجرای نقش در فیلم، خوشت آمد یا نه؟"
شفا: "البته در آغاز گفتم، هرگز در اندیشه این نبودم که من می توانم در فیلمی بازی کنم و حتی یک ذره در اندیشه ام بود که دیگر اصلا چنین کاری نخواهم کرد، اما حالا دیگر فیلم تمام شد، می توانم بگویم که البته اگر چنین پیشنهادی بشود، شاید باز هم خواهم پذیرفت، چون این فیلم در دلم اثری قوی گذاشت."
سوال -- "گروهی که طی این چند هفته در تاجیکستان فیلم برداری می کردند، قبلا نیز در این جا بوده اند یا نه؟"
شفا: "اکثرا برای نخستین بار بوده که تاجیکستان را می دیدند و خاطرات خوبی هم داشتند از آن روزهایی که این جا بودند، چون می گفتند که اصلا اینجا احساس غربت نمی کنیم، مردم مهمان نواز و مهربانی دارید و بیشتر بچه های گروه می گفتند که باز هم به تاجیکستان خواهند آمد، نه تنها برای فیلم برداری، همین طور نزد دوستانی که این جا پیدا کرده اند.
به نظرم همین محبت و همدلی و هم بستگی گروه بود که در یک و نیم ماه 30 قسمت نواربرداری و تنظیم شد. بچه ها می گفتند که این کار زیادی است که بعضا ماهها طول می کشدو باقی، بیننده نتیجخ کار ما را خود ارزیابی خواهد کرد..."
http://www.iras.ir/News/shokrane1.bmp
http://www.iras.ir/news/shokrane2.bmp _________________ Tajikistan
 |
|